úterý 28. listopadu 2017

Když se vdává svatební koordinátorka

Když tvoje nejlepší kamarádka dostane nabídku k sňatku je to jedná z nejkrásnějších věcí. Když je tvoje nejlepší kamarádka zároveň tvojí kolegyní a dělá svatební koordinátorku, trochu se to komplikuje :)

Takže začínáme plánovat, sestavovat rozpočet, zjišťovat informace ohledně dokladů, vybírat datum. Začínáme obvyklý proces organizace svatby. S tím rozdílem, že v roli nevěsty je naše koordinátorka Nina.





Chcete vědět, čím se liší plánování svatby pro svatební koordinátorku od plánování obyčejné svatby? Chcete s námi projít celým procesem od začátku až do konce? Potom sledujte nové příspěvky na mém blogu, kde budu krok za krokem popisovat naše přípravy na svatbu a Nina bude dodávat své komentáře jak z hlediska svatební koordinátorky, tak především z hlediska nevěsty. Začínáme už brzy! :)



4 komentáře:

  1. S takovou nejlepší kamarádkou a zároveň svatební koordinátorkou jaká jseš Ty, Olinko, všechno bude super!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsme tým a spolu to určitě zvládneme na 1, jako vždy! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Jeeeeee, gratuluji moc Ninko, ať jste i nadále šťastní !!!!!

    OdpovědětVymazat
  4. My se s manželem brali dva roky zpátky a kupovali jsme krásné jednoduché stříbrné prstýnky, ke kterým jsem si rovnou koupila náušnice a řetízek, abych celá ve svůj velký den ladila. 😍 Všechny šperky jsme kupovali tady. Pořád mají skvělý výběr a přijatelné ceny. 😀

    OdpovědětVymazat